Maailmanlaajuinen

Pääkonttori

Imprint for medac

medac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate m.b.H.
Theaterstraße 6
22880 Wedel, Germany
Tel.: +(49)4103-8006-0
Fax: +(49)4103-8006-100
E-Mail: contact(at)medac.de
Internet: www.medac.de

medac GmbH
Theaterstraße 6
22880 Wedel
Saksa

Yrityksen pääkonttori

Register Court
District Court of Pinneberg
HRB 12042 PI

Toimivaltainen valvontaviranomainen

Landesamt für soziale Dienste (sosiaalipalveluvirasto)
Dezernat Arzneimittelüberwachung
Gartenstraße 24
24534 Neumünster
Saksa

Toimitusjohtajat 

Frank Generotzky
Frank Lucaßen 
Heiner Will

Arvonlisäverotunniste

DE 118579535

Y-tunnus 

2131015-5

Vastuuvapauslauseke

Tällä verkkosivustolla on yleisluontoisia tietoja medac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate mbH -yrityksestä (jäljempänä medac GmbH) ja yrityksen valmisteista. Sivuston ja sen sisältämien tietojen käyttö ei luo sopimussuhdetta. medac GmbH pidättää oikeuden muuttaa, muokata tai poistaa tämän verkkosivuston sisältöä milloin tahansa oman harkintansa mukaan ilman ennakkoilmoitusta. On erityisesti huomattava, että tämän verkkosivuston sisältämät tiedot eivät ole ammattilaisen antamia neuvoja eivätkä ne korvaa lääkärin antamia ohjeita ja hoitoa. Ota aina yhteys lääkäriin ja/tai muuhun pätevään terveydenhuollon ammattilaiseen terveyttäsi koskevissa asioissa.

Pakkausselosteen tai valmisteyhteenvedon ajantasaisimmassa versiossa on aina sitovat tiedot lääkevalmisteiden käytöstä. Jos sinulla on kysymyksiä nimenomaan medac GmbH:n lääkevalmisteista, ota meihin suoraan yhteyttä.

Emme takaa tai vakuuta verkkosivustollamme julkaistujen tietojen täydellisyyttä tai oikeellisuutta tai sitä, että verkkosivustolla oleva aineisto on ajan tasalla. medac GmbH ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka aiheutuvat tällä verkkosivustolla julkaistujen tietojen käytöstä.

Tiedostojen/ohjelmien lataaminen tapahtuu omalla vastuullasi. medac GmbH ei vastaa suoraan tai välillisesti aiheutuneista vahingoista (esimerkiksi virusten aiheuttamista) tai tietojen menetyksestä, jota tiedostojen/ohjelmien käyttö mahdollisesti aiheuttaa.

Verkkosivustollemme on lisätty hyperlinkkejä vain sivuston käyttäjien palvelemiseksi. Medac GmbH:n verkkosivuille linkitetty sisältö on kolmannen osapuolen mielipiteitä ja sisältöjä, eikä linkki näihin sisältöihin ja tietoihin tarkoita, että ne vastaisivat medac GmbH:n näkemyksiä. medac GmbH ei vastaa linkitettyjen verkkosivustojen saatavuudesta eikä sisällöstä. medac GmbH ei ota tältä osin vastuuta.

Lock

Kirjaudu sisään

Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi kirjautuaksesi sisään.