Ura medac-yhtiössä: Omistautumista merkitykselliselle

Olemme vahva yhteisö: kaikki yli 2 000 työntekijäämme eri puolilla maailmaa ovat sitoutuneet edistämään ihmisten terveyttä. Meille työ ei ole pelkkää työtä. Uralla medac-yhtiössä voit osallistua koko alan kehittämiseen merkitykselliseen suuntaan. Tutustu auki oleviin työpaikkoihin ja liity osaksi ainutlaatuista työyhteisöä.
Ura medac-yhtiössä: Omistautumista merkitykselliselle

Toteuta urahaaveesimedacilla

Olemme kansainvälisesti toimiva lääkealan yritys, joka koostuu monipuolisesta joukosta terveydenhuollon ammattilaisia eri puolilta maailmaa. Meitä yhdistää syvältä kumpuava motivaatio muuttaa terveydenhuoltoalaa merkitykselliseen suuntaan. Tähän pyrimme innovoimalla, kehittämällä ja valmistamalla korkealaatuisia lääkevalmisteita. Potilaat voivat aina luottaa siihen, että puhallamme yhteen hiileen, sillä tähtäimessämme on sama päämäärä.
81_2437.jpg

Medacilla uskomme vakaasti, että yhdessä voimme saavuttaa enemmän. Arvostamme kaikkien sitoutumista yhteiseen menestykseen ja kannustamme työntekijöitä tuomaan hyviä ideoita esiin. Olemme myös vakaasti sitä mieltä, että hyvää työtä voidaan tehdä vain, kun puitteet ovat kunnossa. Siksi vaalimme turvallista ja miellyttävää työympäristöä, jossa työntekijämme voivat olla avoimia, tehdä yhteistyötä ja voida hyvin. Meille työympäristössä tärkeää on merkityksellinen ja kunnioittava vuorovaikutus tasa-arvoisten keskustelukumppanien kesken. Emme tyydy vain kuuntelemaan, millaisia ideoita ja tarpeita työntekijöillämme on, vaan myös toteutamme niitä. 

Tämä innostava yhteisöllisyys on määrittänyt meitä siitä lähtien, kun yritys perustettiin vuonna 1970, ja yhteishenki vie meitä edelleen kohti tavoitettamme kasvaa globaaliksi toimijaksi. Lupauksemme: Toivotamme sinut tervetulleeksi omistautuneeseen ja kunnianhimoiseen medac-yhteisöön. Yhdessä voimme muuttaa maailmaa.

 

Tutustu eri puolilla maailmaa sijaitseviin avoimiin työpaikkoihin maakohtaisilla verkkosivustoilla: meiltä löydät uramahdollisuuksia tieteellisestä tutkimuksesta ja kehitystyöstä lääkevalmistukseen, jakeluun, markkinointiin, hallintoon, liiketoiminnan kehittämiseen, henkilöstöhallintoon, tietotekniikkaan ja johtotehtäviin. Etsimme jatkuvasti uusia lahjakkuuksia ja taitavia ammattilaisia, jotka haluavat aloittaa työn terveydenhuollon alalla tai edetä urallaan.

Määrittävä tekijä: medac-kokemus

There are three key characteristics that set us apart as an employer and make a job at medac a truly rewarding work experience: a strong team spirit, the ambition to achieve more, and a unique team with exceptional skills that brings its professional expertise and passion to the table. Join our outstanding healthcare community and advance your career in the pharmaceutical industry.

Vahva ammatillinen yhteisö

Me medacilla vaalimme yhteistoiminnallista ja kunnioittavaa ympäristöä, jossa työntekijämme voivat työskennellä yhdessä ja kasvaa luottamuksessa. Saavutamme suuria asioita tuomalla ihmiset ja lahjakkuudet yhteen globaalissa verkostossamme ja yhdistämällä voimamme.

Pyrkimys parempaan

Jokainen medacilla on osa sitoutunutta ja inspiroivaa yhteisöä. Kunnianhimon ja intohimon ohjaamina keskitymme voimaannuttamiseen, vastuullisuuteen ja arvostukseen. Teemme kaikkemme saavuttaaksemme tavoitteemme ja juhlimme yhteisiä onnistumisiamme.

Osaavia ihmisiä

Saamme kiittää yrityksemme menestyksestä loistavia ammattilaisia, joita houkuttelemme ja yhdistämme. Työskentelemme joka päivä lääketeollisuuden korkeimmalla osaamis- ja asiantuntemustasolla ja kehitymme jatkuvasti kohti yhteistä visiotamme.

Henkilöstö ja yhteisö

Liity maailmanlaajuiseen yhteisöömme ja tartu tilaisuuteen edetä urallasi medac-yhtiön tarjoamien työtehtävien parissa. Meillä on houkuttelevia mahdollisuuksia monien eri alojen osaajille.

Toimipisteemme eri puolilla maailmaa

Tutustu toimipisteisiimme eri puolilla maailmaa ja ota yhteyttä, niin voimme keskustella uramahdollisuuksistasi medac-yhtiössä.
Lock

Lääkäreille

Seuraavilla sivuilla on lääkkeitä koskevaa tietoa, joka on tarkoitettu vain lääkäreille.