Search

Hakutulokset

Tervetuloa sivustohakuun - työkaluun, jonka avulla löydät tarvitsemasi nopeasti ja vaivattomasti. Etsitpä sitten tiettyä tietoa, tuotteita (lääkäreitä) tai vain selailet, hakutoimintomme helpottaa sinua. Syötä kyselysi ja saat välittömästi relevantteja tuloksia ilman vaivaa. Sano hyvästit loputtomalle selaamiselle ja tervehdi tehokasta ja toimivaa hakua. Löydä etsimäsi ilman vaivaa käyttäjäystävällisen sivustohakumme avulla.

Etsi tuloksia

18 tulokset
Page

Tulevaisuuden rakennuspalikat: vastuullisuus, rehellisyys ja monimuotoisuus

Yrityksemme sitoutuminen ulottuu kestävistä toimitusketjuista ja ympäristöaloitteista monimuotoiseen ja arvostavaan työympäristöön.
Page

Keskeinen reumatologinen hoito parani

Reumasairauksiin liittyy erilaisia pitkäaikaisia hoitotarpeita hyvin erilaisilla potilailla. Optimoimalla terapia-alueen keskeistä hoitoa medac on onnistunut parantamaan potilaiden elämänlaatua merkittävästi.
Page

Urologian alan hoidot vastaavat täyttymättömiin hoitotarpeisiin

Urologia on medac-yhtiölle erittäin tärkeä painopistealue. Olemme toimineet aktiivisesti tällä alueella lähes yrityksemme perustamisesta asti ja keskittyneet kehittämään valikoimaa omia valmisteita, jotka vastaavat erilaisiin täyttymättömiin hoitotarpeisiin.
Page

Innovatiivisia ja ihmishenkiä pelastavia hematologian hoitovaihtoehtoja

medac pyrkii löytämään uusia lähestymistapoja harvinaisten sairauksien hoitoon ja vastaa siten kriittisiin tarpeisiin hematologian alueella. Olemme kehittäneet innovatiivisia valmisteita, joita käytetään ennen kantasolusiirtoa ja sen jälkeen.
Page

Laatua ja innovaatioita syövän hoitoihin ja tukihoitoihin

Onkologia on eräs medacin menestyksen kulmakiviä. Meillä on vahva, vuosikymmenten mittainen kokemus lääkevalmisteiden ja tukihoitojen luotettavasta toimittamisesta.

Laskutusohje / Billing instructions

PDF - 172.77 KB
Page

Improving human health, today and tomorrow

medac-konsernissa uskomme, että terveys on ihmiskunnan arvokkain voimavara. Emme koskaan pidä sitä itsestäänselvyytenä. Vuodesta 1970 lähtien missiomme on ollut parantaa potilaiden elämänlaatua kaikkialla maailmassa tuomalla saataville parhaita lääketieteellisiä hoitoja.
Page

Juuret ja nykyhetki – Wedelistä maailmalle

Kapean markkinasektorin paikallisesta jakelusta biofarmaseuttisten valmisteiden omaan valmistukseen – tutustu medac-yhtiön kasvutarinaan, joka alkaa vuodesta 1970.
Page

medac-yhtiön tulevaisuuden suunta – johtajuus

Pk-yrityksistä nousseena yksityisenä yrityksenä noudatamme luottamukseen ja kumppanuuteen perustuvaa arvosidonnaista johtamisstrategiaa.
Lock

Lääkäreille

Seuraavilla sivuilla on lääkkeitä koskevaa tietoa, joka on tarkoitettu vain lääkäreille.