Onkologia

Laatua ja innovaatioita syövän hoitoihin ja tukihoitoihin

Onkologia on ollut keskeinen painopistealue ja kulmakivi medac-yhtiön menestystarinassa koko yrityshistoriamme ajan. Meillä on vahva, vuosikymmenten mittainen kokemus lääkevalmisteiden ja tukihoitojen luotettavasta toimittamisesta eri onkologisiin käyttöaiheisiin.
Laatua ja innovaatioita syövän hoitoihin ja tukihoitoihin

Laaja valikoima onkologian valmisteita

Jokainen medac-yhtiön lääkeinnovaatio, uusista lääkemuodoista täsmähoitoihin, perustuu siihen, että olemme sitoutuneet kehittämään tehokkaita ja turvallisia valmisteita ja parantamaan syöpädiagnoosin saaneiden ihmisten yleistä elämänlaatua. Olemme ylpeitä voidessamme jatkuvasti kehittää syöpälääkärien ja -potilaiden saatavilla olevia hoitovaihtoehtoja. Laaja valikoimamme kattaa nykyään ensimmäisen, toisen ja kolmannen linjan hoitoja erilaisiin onkologisiin käyttöaiheisiin. Eräs alkuperäisvalmisteemme esimerkiksi auttaa neurokirurgeja aivokasvainten poistamisessa edistämällä kasvainkudoksen visualisoimista leikkauksen aikana.

Tiukat laatustandardit valmisteille ja palveluille

Medac-yhtiön laajasta valikoimasta löytyy hoitoja syöpätauteja sairastavien potilaiden hyvin erilaisiin tarpeisiin. Kaikessa valmistuksessa noudatetaan eurooppalaisia laatustandardeja, ja valmisteiden turvallisuus ja teho on osoitettu. Jotkin valmisteemme ovat olleet käytössä jo pitkään, mutta tukipalveluissa ja hoitoon sitoutumista parantavissa hankkeissa tehdään jatkuvasti innovaatioita.

Maailmanlaajuisen saatavuuden parantaminen

Valmisteidemme laaja-alaisen saatavuuden ja käytettävyyden kautta edistämme maailmanlaajuisia pyrkimyksiä tuoda tärkeät onkologiset hoidot yhä useamman potilaan saataville. Samaan aikaan keskitymme myös hankkeisiin ja yhteistyökumppanuuksiin muiden yritysten sekä tiedeyhteisön kanssa parantaaksemme lääkkeidemme maailmanlaajuista saatavuutta.

Terapeuttiset alueet

Reumatologia

Keskeinen reumatologinen hoito parani

Reumasairauksiin liittyy erilaisia pitkäaikaisia hoitotarpeita hyvin erilaisilla potilailla. Optimoimalla terapia-alueen keskeistä hoitoa medac on onnistunut parantamaan potilaiden elämänlaatua merkittävästi.

Urologia

Urologian alan hoidot vastaavat täyttymättömiin hoitotarpeisiin

Urologia on medac-yhtiölle erittäin tärkeä painopistealue. Olemme toimineet aktiivisesti tällä alueella lähes yrityksemme perustamisesta asti ja keskittyneet kehittämään valikoimaa omia valmisteita, jotka vastaavat erilaisiin täyttymättömiin hoitotarpeisiin.

Hematologia

Innovatiivisia ja ihmishenkiä pelastavia hematologian hoitovaihtoehtoja

medac pyrkii löytämään uusia lähestymistapoja harvinaisten sairauksien hoitoon ja vastaa siten kriittisiin tarpeisiin hematologian alueella. Olemme kehittäneet innovatiivisia valmisteita, joita käytetään ennen kantasolusiirtoa ja sen jälkeen.
Lock

Lääkäreille

Seuraavilla sivuilla on lääkkeitä koskevaa tietoa, joka on tarkoitettu vain lääkäreille.