Urologia

Urologian alan hoidot vastaavat täyttymättömiin hoitotarpeisiin

Urologia on medac-yhtiölle erittäin tärkeä painopistealue. Olemme toimineet aktiivisesti tällä alueella lähes yrityksemme perustamisesta asti ja keskittyneet kehittämään valikoimaa omia valmisteita, jotka vastaavat erilaisiin täyttymättömiin hoitotarpeisiin.
Urologian alan hoidot vastaavat täyttymättömiin hoitotarpeisiin

Keskiössä virtsarakon syöpä

Työmme urologian alalla on hyvä esimerkki siitä, miten onnistumme perustehtävässämme. Terapeuttinen markkinarako, johon keskitymme, on ei-lihasinvasiivinen rakkosyöpä, tarkemmin ottaen sen ensilinjan adjuvanttihoito. Jo 1800-luvun lopulla lääkärit havaitsivat, että bakteeri-infektion aiheuttama korkea kuume sai joillakin syöpäpotilailla kasvaimen kutistumaan. Havainto auttoi myöhemmin kehittämään syövän immuunihoitoa eli immuno-onkologiaa, jossa hoidoilla stimuloidaan spesifisesti elimistön omaa immuunijärjestelmää ja autetaan sitä taistelemaan kasvainta vastaan. Lopullisena tavoitteena on vähentää kasvaimen aiheuttamaa taakkaa.

Immuunihoidon synty

1920-luvulla käyttöön otettu BCG-tuberkuloosirokote (Bacillus Calmette–Guérin) sisältää heikennettyjä nautatuberkuloosibakteereja. 1970-luvulla tehdyissä tutkimuksissa BCG:n osoitettiin tehoavan myös virtsarakon syöpään, joka on eräs Euroopan yleisimmistä syöpäsairauksista. BCG laukaisee immuunireaktion, joka ei kohdistu erityisesti kasvainta vastaan, vaan aktivoi elimistön immuunijärjestelmää tuhoamaan syöpäsoluja.

Instillaatiohoito ja medac

Ei-lihasinvasiivisen rakkosyövän instillaatiohoidolla on medac-yhtiössä pitkät perinteet. Valikoimassamme on kaksi vakiintunutta lääkehoitoa, joista yhdessä muodostuu kahden ensilinjan hoidon konsepti ei-lihasinvasiivisen rakkosyövän adjuvanttihoitoon. Käyttäjien tarpeiden pohjalta ja heidän turvallisuutensa parantamiseksi asiantuntijamme kehittivät markkinoiden ensimmäisen suljetun instillaatiojärjestelmän vuonna 1988.

Nykyään tämä järjestelmä toimitetaan vakiovarusteena valmisteidemme kanssa, ja terveydenhuollon ammattilaiset eri puolilla maailmaa arvostavat sen helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta.

Luotettavuutta alitarjontatilanteessa

Olemme kehittäneet osaamistamme jatkuvasti monien vuosien ajan. Tämän ansiosta olemme pystyneet tarjoamaan valmisteita luotettavasti kaikille riskiryhmille, vaikka ei-lihasinvasiivisen rakkosyövän hoidoista on alitarjontaa. Valmisteemme ovat siis saatavilla niitä tarvitseville potilaille.

Terapeuttiset alueet

Reumatologia

Keskeinen reumatologinen hoito parani

Reumasairauksiin liittyy erilaisia pitkäaikaisia hoitotarpeita hyvin erilaisilla potilailla. Optimoimalla terapia-alueen keskeistä hoitoa medac on onnistunut parantamaan potilaiden elämänlaatua merkittävästi.

Hematologia

Innovatiivisia ja ihmishenkiä pelastavia hematologian hoitovaihtoehtoja

medac pyrkii löytämään uusia lähestymistapoja harvinaisten sairauksien hoitoon ja vastaa siten kriittisiin tarpeisiin hematologian alueella. Olemme kehittäneet innovatiivisia valmisteita, joita käytetään ennen kantasolusiirtoa ja sen jälkeen.

Onkologia

Laatua ja innovaatioita syövän hoitoihin ja tukihoitoihin

Onkologia on eräs medacin menestyksen kulmakiviä. Meillä on vahva, vuosikymmenten mittainen kokemus lääkevalmisteiden ja tukihoitojen luotettavasta toimittamisesta.
Lock

Lääkäreille

Seuraavilla sivuilla on lääkkeitä koskevaa tietoa, joka on tarkoitettu vain lääkäreille.