Perustehtävä

Improving human health, today and tomorrow

medac-konsernissa uskomme, että terveys on ihmiskunnan arvokkain voimavara. Emme koskaan pidä sitä itsestäänselvyytenä. Vuodesta 1970 lähtien missiomme on ollut parantaa potilaiden elämänlaatua kaikkialla maailmassa tuomalla saataville parhaita lääketieteellisiä hoitoja.
Improving human health, today and tomorrow

Olemme maailmanlaajuisesti toimiva lääkeyritys, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään myyntiluvallisia lääkkeitä entistä paremmiksi ja luomaan innovatiivisia hoitoja reumatologian, urologian, hematologian ja onkologian alueille. Missionamme on tarjota potilaille eri puolilla maailmaa turvallisia, laadukkaita alkuperäisvalmisteita, rinnakkaisvalmisteita ja biosimilaareja sekä diagnostiikkaa.

 

Omistautuneina asiantuntijoina keskitämme tutkimustyömme siihen, mitä potilaat ja asiakkaat tarvitsevat. Olemme olennainen osa terveydenhuollon yhteisöä ja työskentelemme väsymättä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa korkeimpien standardien mukaisesti.

 

Pidämme ihmissuhteita tärkeinä ja panostamme aitoon yhteyteen asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Medac-yhtiössä toimimme kaikessa rauhassa, kysymme oikeita kysymyksiä, kuuntelemme tarkkaan ja otamme huolesi kantaaksemme. Luotamme omaan osaamiseemme ja teemme perusteltuja päätöksiä. Näin voimme saavuttaa yhä enemmän. Omistautumisemme ansiosta kierrämme esteet, ylitämme itsemme ja pyrimme väsymättä tehokkaisiin ja räätälöityihin ratkaisuihin.

 

Emme kuitenkaan koskaan kadota näköpiiristämme perustehtäväämme, ja toimintaamme ohjaa aina pitkän aikavälin tavoite: ihmisten terveyden parantaminen, nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja medacista

Sitoumus

Tulevaisuuden rakennuspalikat: vastuullisuus, rehellisyys ja monimuotoisuus

Yrityksemme sitoutuminen ulottuu kestävistä toimitusketjuista ja ympäristöaloitteista monimuotoiseen ja arvostavaan työympäristöön.

Historiamme

Juuret ja nykyhetki – Wedelistä maailmalle

Kapean markkinasektorin paikallisesta jakelusta biofarmaseuttisten valmisteiden omaan valmistukseen – tutustu medac-yhtiön kasvutarinaan, joka alkaa vuodesta 1970.

Liiketoiminta

Laadukkaat farmaseuttiset tuotteet ja palvelut maailmanlaajuisesti

Tutustu osaamiseemme tuotekehityksen, tuotannon ja jakelun parissa sekä markkinoinnin ja globaalien yhteistyömahdollisuuksien osalta.
Lock

Lääkäreille

Seuraavilla sivuilla on lääkkeitä koskevaa tietoa, joka on tarkoitettu vain lääkäreille.