Reumatologia

Luotettava yhteistyökumppani reumatologian alueella

Entistä parempien hoitovaihtoehtojen etsiminen reumasairauksien hoitoon on ollut keskeinen alue medac-yhtiölle jo monien vuosien ajan.
Luotettava yhteistyökumppani reumatologian alueella

Yhä parempia hoitoja

Potilaiden itsemääräämisoikeus ja elämänlaatu ovat medac-yhtiölle tärkeitä arvoja. Olemme vastanneet täyttymättömiin hoitotarpeisiin tekemällä pitkäjänteistä työtä valikoimaamme kuuluvien lääkevalmisteiden kehittämisen parissa. Nykyään medac tunnetaankin johtavana ihon alle annettavien reumalääkkeiden valmistajana, ja yhtiön luotettavia palveluja ja valmisteita arvostetaan suuresti. Lääkkeiden lisäksi medac-yhtiön valikoimaan kuuluu immunologisia laboratoriotestejä, joiden avulla voidaan havaita tiettyjä autovasta-aineita, sekä täysiautomaattinen kemiluminesenssilaite.

Omistautuminen tutkimustyölle ja tieteelliselle tiedonvaihdolle

Medac tekee itse autoimmuunisairauksiin liittyvää tutkimustyötä, kehittää tämän terapia-alueen lääkkeitä ja diagnostiikkaa sekä edistää julkista tutkimustyötä. Tavoitteenamme on löytää jatkuvasti uusia oivalluksia, jotka edistävät käytännön kliinistä työtä ja parantavat potilaiden arkea. Tämän lisäksi medac edistää tieteellistä tiedonvaihtoa järjestämällä globaaleja symposiumeja autoimmuunisairauksista, tarjoamalla lisäkoulutusta erikoislääkäreille ja lisäämällä tietoisuutta autoimmuunisairauksista. Tässä työssä teemme tiivistä yhteistyötä laajan viranomaisverkoston, keskeisten mielipidevaikuttajien, akateemisen maailman ja muiden asiaan liittyvien toimijoiden kanssa.

Terapeuttiset alueet

Onkologia

Laatua ja innovaatioita syövän hoitoihin ja tukihoitoihin

Onkologia on eräs medacin menestyksen kulmakiviä. Meillä on vahva, vuosikymmenten mittainen kokemus lääkevalmisteiden ja tukihoitojen luotettavasta toimittamisesta.

Urologia

Urologian alan hoidot vastaavat täyttymättömiin hoitotarpeisiin

Urologia on medac-yhtiölle erittäin tärkeä painopistealue. Olemme toimineet aktiivisesti tällä alueella lähes yrityksemme perustamisesta asti ja keskittyneet kehittämään valikoimaa omia valmisteita, jotka vastaavat erilaisiin täyttymättömiin hoitotarpeisiin.

Hematologia

Innovatiivisia ja ihmishenkiä pelastavia hematologian hoitovaihtoehtoja

medac pyrkii löytämään uusia lähestymistapoja harvinaisten sairauksien hoitoon ja vastaa siten kriittisiin tarpeisiin hematologian alueella. Olemme kehittäneet innovatiivisia valmisteita, joita käytetään ennen kantasolusiirtoa ja sen jälkeen.
Lock

Lääkäreille

Seuraavilla sivuilla on lääkkeitä koskevaa tietoa, joka on tarkoitettu vain lääkäreille.