Ajo-ohjeet

Helsingin suunnasta saavuttaessa
Aja Kantatietä 51 kohti Hankoa ja käänny kohti Hirsalaa liittymästä (16) Hirsala/Långvik/Jorvas. Aja liikenneympyrästä suoraan ja käänny heti oikealle. Olet Jorvas Hitech Centerin (JHC) alueella. medac sijaitsee rakennuksessa JHC-1 ja sisäänkäynti on ovesta 1E (alin pysäköintialue) tai ovesta 1B (L M Ericssonin pääsisäänkäynnin vieressä). Soita numeroon 010 420 4000, niin haemme sinut ovelta.

Kehä III:n suunnasta saavuttaessa 
Aja Kehä III länteen kehätien loppuun asti ja käänny oikealle kohti Hankoa liittymästä Hanko/Kirkkonummi. Käänny Kantatieltä 51 heti seuraavasta liittymästä (16) Hirsala/Långvik/Jorvas kohti Hirsalaa. Aja liikenneympyrästä suoraan ja käänny heti oikealle. Olet Jorvas Hitech Centerin (JHC) alueella. medac sijaitsee rakennuksessa JHC-1 ja sisäänkäynti on ovesta 1E (alin pysäköintialue) tai ovesta 1B (L M Ericssonin pääsisäänkäynnin vieressä). Soita numeroon 010 420 4000, niin haemme sinut ovelta.

Hangon suunnasta saavuttaessa 
Aja Kantatietä 51 kohti Helsinkiä ja käänny kohti Hirsalaa liittymästä (16) Hirsala/Långvik/Jorvas ja sen jälkeen liikenneympyrän jälkeen heti oikealle. Olet Jorvas Hitech Centerin (JHC) alueella. medac sijaitsee rakennuksessa JHC-1 ja sisäänkäynti on ovesta 1E (alin pysäköintialue) tai ovesta 1B (L M Ericssonin pääsisäänkäynnin vieressä). Soita numeroon 010 420 4000, niin haemme sinut ovelta.